Изпрати запитване
Кристанита
Кристанита

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт за Кристанита: Помощ при отглеждане на деца, помощ в обучението на деца, почистване на домове, дрижа за възрастни хора.

Кристанита 15.12.2010 г.
Български ветеринарен съюз
Български ветеринарен съюз

Дизайн и разработка на уеб сайта на Българския ветеринарен съюз, съдържащ богата и разнообразна информация за ветеринарните лекари в България. В него се публикуват новини и актуална информация, документи, свързани с дейността на членовете на Съюза.

Български ветеринарен съюз www.bvsbg.com 17.09.2010 г.
Top Position
Top Position

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт за TopPosition, които предлагат интернет рекламни услуги и по-специално такива, свързани с реклама в Google. Уеб сайтът съдържа информация за фирмата и услугите, които предоставя.

Топ позишън ООД 26.08.2010 г.
ТОНИФИЛ
ТОНИФИЛ

Дизайн и разработка на уеб сайт на производител на торбички за прахосмукачки, вносител на професионална почистваща техника. TONI предоставя разбообразни почистващи услуги, почистващи машини под наем.

Тонифил ООД 23.08.2010 г.
Тим97
Тим97

Дизайн 2010 за уеб сайта на вносителя на резервни части на товарни автомобили и ремаркета ТИМ 97

ТИМ 97 ООД 05.08.2010 г.
Опазване на хищните птици
Опазване на хищните птици

Дизайн и разработка на уеб сайт, посветен на опазването на хишните птици в България. Тук има богата информация за грабливите птици, както и информацията за дейностите на Федерация Зелени Балкани за опазването им.

Федерация Зелени Балкани www.greenbalkans.org/birdsofprey/ 18.04.2010 г.
Adwords Lab
Adwords Lab

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на компланията Adwords Lab. Те предлагат интернет рекламни услуги и по-специално такива, свързани с реклама в Google.

Адвъртайз БГ ООД 06.04.2010 г.