Изпрати запитване
Еврофутбол
Еврофутбол

Уеб дизайн за сайта  на първата и най-голяма букмейкърска къща в България - Еврофутбол. Уеб сайтът представя изключително разнообразие от услуги и богата информация на спортна тематика.

Еврофутбол www.eurofootball.bg 22.04.2006 г.
Педагофиш
Педагофиш

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт - елетронен юридически справочник, предоставящ изключително богата информация във всички сфери на френското законодателство.

Педагофиш АД 02.01.2006 г.
Медитрон ООД
Медитрон ООД

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на компания за доставка, монтаж, демонтаж, сервизна поддръжка на медицинска рентгенова техника, както и проектиране на лекарски кабинети и лечебни заведения.

Медитрон ООД 22.11.2005 г.
Призма ООД
Призма ООД

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на производител и вносител на бензинови и дизелови двигатели за малогабаритна техника, сервиз и резервни части.

Призма ООД 06.08.2005 г.
СЕЛТ ООД
СЕЛТ ООД

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на фирма за производство и търговия на алкидни бои, лакове, емайллакове и  автобои.

СЕЛТ ООД 22.07.2005 г.
Fades-Besserve
Fades-Besserve

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт за туризъм на община в централна Франция. Сайтът предлага богата информация както за възможностите за туризъм, така и за хотели и ресторанти в региона

Управление на Фад Бесерв 22.06.2005 г.
ТИМ 97 ООД
ТИМ 97 ООД

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на фирма за внос и дистрибуция на резервни части за тежкотоварни западни автомобили и ремаркета, смазочни продукти.>

ТИМ 97 ООД 08.06.2005 г.