Изпрати запитване

/ Кои сме ние

Ние от Уебрикс предлагаме пълна гама от уеб услуги на български и чуждестранни клиенти - създаване на уеб сайтове, онлайн магазини, специализиран уеб базиран софтуер.

Ние работим с партньори и клиенти от сферата на бизнеса, с организации от неправителствения сектор, институции на държавната и местната власт. 

Специализирани сме в изграждането на уеб сайтове, в представянето на компании или организации, лендинг страници и банери , в изработката на онлайн магазини, в разработката на мащабни уеб сайтове с мощни бази данни и уеб приложения, портални страници, интернет базиран софтуер

Ние вярваме, че заедно можем да направим лицето на Вашата компания или организация достъпно и привлекателно за Вашите партньори и клиенти.
Ние ще Ви накараме да се почувствате съпричастни творци в процеса на работата по изграждане на Вашата корпоративна индентичност, популяризиране на Вашата търговска марка, Вашите продукти или идеи, които защитавате.

Ние ще Ви накараме да изпитате удовлетворение от създаденото, да се почувствате горди с резултата от съвместната ни работа.

Ние ще направим за Вас необходимото за да изпълните целите, които сте си поставили и да достигнете резултати, които дори не сте си поставяли.

Нека Ви помогнем в това, на Вас, специалистите във Вашата област.
Резултатите ще бъдат видими за много хора.