Българска Фондация Биоразнообразие - Изработка на онлайн магазин, Изработка на уеб сайт | Уебрикс
Поискай оферта
default

Клиенти

Българска Фондация Биоразнообразие

/ Българска Фондация Биоразнообразие

Българска Фондация Биоразнообразие обединява хората с различни идеи за опазването на българската природа. Начална страница
Българска фондация "Биоразнообразие"

Уеб дизайн и разработка на уеб сайт на водеща българска организация в опазването на биологичното разнообразие и природното наследство на България и съседните страни от Югоизточна Европа.

Юни 24, 2006
Екран от мултимедията
Мултимедиен диск "10 години Българо-швейцарска програма за опазване на биоразнообразието"

Мултимедийният диск "10 години БШПОБ" представя работата на стотици хора за продължителен период от време върху голяма територия. В него са поместени множество различини рубрики с текстова информация, снимков и видеоматериал, научни доклади, официални документи.
 

Окт. 10, 2005
Екран от мултимедията
Мултимедиен диск документален архив за План за управление на Национален парк Пирин

Мултимедийният диск - архив за Плана за управление на Националния парк Пирин представлява сборник от всички документи свързани с разработката на плана за управление - над 5000 страници в PDF формат. Документите могат да бъдат разглеждани и разпечатвани на всеки компютър.
 

Септ. 27, 2004
Екран от мултимедията
Мултимедиен диск - визитна картичка на "Българска фондация Биоразнообразие"

Мултимедийният диск на Българска фондация "Биоразнообразие" (БФБ) представлява електронна визитна картичка на организацията. В него е поместена основната информация за БФБ, която може да заинтересува настоящи и бъдещи донори и партньори.
 

Юни 11, 2004
Екран от мултимедията
Мултимедиен диск "Национален парк Пирин"

Мултимедийният диск "Национален парк Пирин " представя природното и културно богатство в района на парка. В него е включен богат текстови и снимков материал, видеофилми, песни. Към диска е направен и кратък мултимедиен филм за парка.
 

Ноем. 08, 2003