Поддръжка

Начало » Услуги » Поддръжка
Ние от Уебрикс осигуряваме бърза и надеждна поддръжка на изработените от нас уеб сайтове и онлайн софтуер.
Ние ще отсраним забелязани нередности в работата на софтуера и ще Ви помогнем в добавянето и форматирането на материали в уеб сайта Ви.

Поддръжка на уеб сайт

Статичните уеб сайтове - тези, чиято информация се въвежда от нас подлежат на поддръжка от нашите дизайнери и програмисти. Това може да става чрез годишен абонамент или чрез заплащане на час работа от наша страна.

По отношение на динамичните сайтове (CMS), снабдени с административен панел не се налага такса за поддръжка за въвеждане на информацията. Това е лесна процедура и на служителите, занимаващи се с поддръжката не е нужна допълнителна квалификация, повече от базова компютърна грамотност.

Разбира се и в тези случаи може да се наложи помощ от наша страна за работа по специфични нужди на клиента - дизайн и разработката на банери за анонси в сайта, промяна облика на сайта през определено време и пр. Ставките за такъв тип поддръжка се определят според случая.

​Гаранционни условия

Ние отстраняваме безплатно всяка открита нередност в работата на системата в период от една година при положение, че уеб сайтът се хоства на сървър под наш контрол.

Допълнително се заплаща отстраняване на нередности възникнали вследствие на: 
  • промяна на настройки на сървър
  • промяна на код и дизайн от клиента или от трети лица по предаден официално работещ уеб сайт.

За контакт с Уебрикс

Уебрикс Офис Пловдив
Адрес
Пловдив 4005
бул. "Източен" N 34, ет. 1, ап. 1
Телефони за връзка
тел.  032 622369
088 909 9496 

Уебрикс Офис София


Електронна поща

Обратна връзка

 

Направете запитване за оферта