За Уебрикс

Начало » За нас » За Уебрикс

Кои сме ние

Ние от Уебрикс студио предлагаме пълна гама от уеб услуги на български и чуждестранни клиенти - от създаване на уеб сайтове, мултимедия, интернет кампании и онлайн реклама до интегриране на интранет, бизнес и SEO системи

Ние работим с партньори и клиенти от сферата на бизнеса, с организации от неправителствения сектор, институции на държавната и местната власт. 

Специализирани сме в изграждането на уеб сайтове, в представянето на компании или организации, в разработката на мащабни уеб сайтове с мощни бази данни и уеб приложения, портални страници, интернет базиран, приложен софтуер. 

Основна насока в нашата дейност е разработката на рекламни мултимедийни приложения - мултимедийни презентации , електронни визитни картички, интерактивни, мултимедийни компакт дискове.

Ние вярваме, че заедно можем да направим лицето на Вашата компания или организация достъпно и привлекателно за Вашите партньори и клиенти.
Ние ще Ви накараме да се почувствате съпричастни творци в процеса на работата по изграждане на Вашата корпоративна индентичност, популяризиране на Вашата търговска марка, Вашите продукти или идеи, които защитавате.

Ние ще Ви накараме да изпитате удовлетворение от създаденото, да се почувствате горди с резултата от съвместната ни работа.

Ние ще направим за Вас необходимото за да изпълните целите, които сте си поставили и да достигнете резултати, които дори не сте си поставяли.

Ние сме специалисти в интернет и мултимедийната реклама.
Нека Ви помогнем в това, на Вас, специалистите във Вашата област.
Резултатите ще бъдат видими за много хора.

За контакт с Уебрикс

Уебрикс Офис Пловдив
Адрес
Пловдив 4005
ул. "Самара" № 13
Телефони за връзка
тел.  032 622369
088 909 9496 

Уебрикс Офис София


Електронна поща

Обратна връзка

 

Направете запитване за оферта