Референции

Начало » За нас » Референции

I-ва награда на БГ САЙТ 2006

Уеб сайтът на Еврофутбол, с дизайн от Webrix спечели първа награда в конкурса "БГ Сайт 2006".

Публиката определи интернет страницата www.eurofootball.bg за най-добра в категория "Спорт". Организаторите от Българска УЕБ Асоциация- София проведоха за осма поредна година класацията. Церемонията по награждаването се състоя на 17.11.2006 г. в Младежкия театър "Николай Бинев" в столицата.

Призът е изключително ценен за Уебрикс, след като стана факт още при първото участие в конкурса. Потребителите изразяваха предпочитанията си по интернет от 19.10 до 15.11.2006 г. Общо над 22 600 гласа бяха подадени за близо един месец.

Уеб сайтът на българския букмейкър спечели с убедителна преднина пред тези на topsport.bg и sportal.bg. Публиката оцени по достойнство новата версия на корпоративната страница на Еврофутбол, заради нейните явни предимства. Тя представя пълна информация за тиражите и валидните в момента коефициенти в електронен вариант. Дизайнът й позволява отлична визуализация на най-атрактивните събития от четирите програми на букмейкърската къща. Сайтът има и опция за търсене на срещи от текущия ден, тираж или Суперджакпоти. Той съдържа отделен раздел, който следи резултатите на живо от четири вида спорт- футбол, баскетбол, хокей и тенис. Секцията за залози на живо е една от най-посещаваните от участниците, поради нейната динамика и актуална информация.

За контакт с Уебрикс

Уебрикс Офис Пловдив
Адрес
Пловдив 4005
ул. "Самара" № 13
Телефони за връзка
тел.  032 622369
088 909 9496 

Уебрикс Офис София


Електронна поща

Обратна връзка

 

Направете запитване за оферта